top of page

wo 06 jul.

|

Bertrix

Leven vanuit je wezenlijke zelf - 5 daagse retraite

Heb je het moeilijk connectie te maken met wat je werkelijk wil? Weet je wat je wil, maar stroomt het niet?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leven vanuit je wezenlijke zelf - 5 daagse retraite

Tijd en locatie

06 jul. 2022 10:30 CEST – 11 jul. 2022 10:00 CEST

Bertrix, Rte du Maka, Bertrix, België

Gasten

Over het evenement

Heb je het moeilijk connectie te maken met wat je werkelijk wil?

Weet je wat je wil, maar stroomt het niet?

Ontdek je blokkades om met zaken aan de slag te gaan, je dromen neer te zetten en oude pijnen aan te pakken?

Krijg je je ware zelf niet neergezet?

In deze 5 dagen nemen we je mee op een reis in diepe connectie met jezelf en ontstoren we trauma die je tegenhoudt. Zo kan het geschenk van je wezenlijke zelf beter stromen op aarde.

We gaan van je conceptie naar het nu over het vormen van de toekomst en de acceptatie van de dood, zodat we voluit kunnen leven.

Meditatie, opstellingen, healing, verbindende communicatie, rituelen en meer … laat je verrassen en meevoeren op de stroom van heling die de locatie en het groepsgebeuren je kan bieden.

Vorige levenswerk - Waarom het verleden induiken? Als je kijkt naar je eigen leven, dan merk je dat er bepaalde patronen en gedragingen zijn die zich constant herhalen. Sommigen vallen gemakkelijk te herleiden naar onze kindertijd of een trauma, andere kunnen we moeilijker plaatsen. Een blik werken op onze vorige levens brengt dan vaak de antwoorden & healing die nodig is om uit een loop te kunnen stappen. Bringing the light into the darkness for intense transformation.

Meditatie: Een cadeau aan jezelf. Meditatie is de ideale manier om tot ontspanning te komen, om de constante gedachten en emotie stroom even te onderbreken en ons bewust te worden van onze goddelijke essentie. Onderzoek heeft uitgewezen dat plekken waar veel gemediteerd wordt, minder conflicten en ziekte kennen - dat hun spoedafdelingen minder vaak bezocht worden. Wat houdt ons tegen?

Praktische info:

- Data:

 • Aankomst 5 juli (avond - extra 25 euro) of 6 juli (voormiddag) . Mogelijkheid om opgehaald te worden aan het station - gelieve dit te vermelden bij inschrijving.
 • Vertrek: 11 juli (na het ontbijt) . Mogelijkheid om naar het station gebracht te worden

- Locatie: Route du maka 28 Auby-sur-semois: 

Dit is het prachtige huisje van de mama van Marie. We mogen hier neerstrijken om het verbindende en helende werk samen te doen. We slapen in gedeelde kamers, koken samen (veggie of vegan), genieten van de omgeving, digitale detox … De Ardennen op z’n best. Er zal genoeg tijd zijn om ook eens alleen op pad te gaan indien je dat wenst, of om rust te nemen tussen het innerlijk werk door. Speciale dieetwensen? Laat ons dat zeker op voorhand weten, dan houden we daar rekening mee tijdens het boodschappen doen. Als je zelf een yoga matje of kussen hebt mag je dat zeker meebrengen voor tijdens de deelmomenten en ceremonies.

Wie zijn wij:    

- Marie : Ik ben mede oprichtster van Orvita, school op basis van zelfsturing en verbindend communiceren. Orvita is voor mij een plek waar kinderen en volwassenen zichzelf kunnen zijn, zichzelf kunnen vinden en zichzelf kunnen realiseren. Ook in mijn leven is dat nog steeds een boeiende reis. Opstellingen, innerlijk kindwerk en verbindende communicatie hebben mij geholpen om mezelf meer en meer te realiseren. Wat ik geleerd, begrepen en ervaren heb op dit pad deel ik nu graag met anderen.

- Inge: Bezielster van Mini Lelie, een energetische ervaring waar trauma healing, reading en natuurlijk leven dicht bij je kern - centraal staan. Mama van 2 nieuwe tijdskindjes, vegan, foodlover, beetje verslaafd aan koffie ;) en vooooooral fan van eens goed lachen.

Kostprijs:

- Vroegboekkorting: 550 euro pp (boeken voor 1 april)

- Na 1 April: 600 euro pp

- Inbegrepen:         

Slaapplaats (gelieve een slaapzak of lakens mee te brengen)

Eten (ontbijt - lunch - dinner + gezonde snacks) - we koken samen heerlijke maaltijden die onze innerlijke mens voeden en de verbinding in de groep versterken.

Koffie, thee, water en sap

Vervoer van en naar het station (indien gewenst)

Alle activiteiten tijdens de retraite

Persoonlijke begeleiding

Inschrijven:     

Stuur een mailtje naar inge@minilelie.com of diepinjezelf@gmail.com

Maximum aantal deelnemers: 7

 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Yes - ik doe mee!

  € 600,00

  +€ 15,00 servicekosten

  € 600,00

  +€ 15,00 servicekosten

  0

  € 0,00

 • Cash ter plaatse betalen

  € 0,00

  Dit ticket kost nu niets, je betaald cash ter plaatse. Gelieve er rekening mee te houden dat de annulatievoorwaarden wel van kracht zijn. De prijs is 550 (indien voor 1 april gekocht) of 600 euro.

  € 0,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page