vr 03 dec. | Meditatie

Meditatie: Ik het sterrenlicht, reis door het universum

Online geleide meditatie doorheen verschillende lagen van het bewustzijnsniveau. Een astrale reis.
Meditatie: Ik het sterrenlicht, reis door het universum

Tijd en locatie

03 dec. 20:30 – 21:30
Meditatie

Over het evenement

2020 & 2021 werden gekenmerkt door een collectieve angst. Wetenschappelijk bewezen zeer slecht boor onze gezondheid en ons algemeen welbevinden. En waarom? Van waar komt die angst? 

En belangrijker: Wat kunnen we eraan doen? 

Vanuit mijn ervaring is relativeren het antwoord. Met meer helderheid en neutraliteit leren kijken naar het toneelstuk waarin we ons bevinden, de rollen die we opnemen. Het verhaal dat we ons eigen maken. 

Tijd voor verandering. Activatie van het derde oog en de kruin chakra. Verbinding met onze thuis, de plek waar we onze oorsprong vinden. Verbinding met het licht, God, het elementaire deeltje. Tijd, ja het is Tijd. 

We gaan tijdens deze geleide mediatie op ontdekking binnen onszelf en binnen het 'alles' of het 'niets' waar we gelijktijdig onderdeel van zijn. 

Bedankt god, ik zie je graag, ik ben blij onderdeel te mogen zijn van jouw stralende licht ✨ Een fascet van jouw allesomvattendheid. Van jouwl liefde. Ik voel de stroming, ik hoor je geluid. 

Praktisch:

De meditatie start om 20u30, gelieve mooi op tijd te zijn, een rustige plek te voorzien en het jezelf comfortabel te maken. De meditatie kost 12,99 euro. 

Je ontvangt de zoomlink na inschrijving. 

Aarzel niet mij te contacteren indien je nog vragen hebt. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Meditatie
  €12.99
  +€0.32 servicekosten
  €12.99
  +€0.32 servicekosten
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement