di 05 jan. | Sjamanistische reis

Online sjamanistische reis

Setting your intention for the new year Sjamanistische reis via online life meditatie. We gaan de intenties zetten voor 2021! Wat wil jij graag verwezenlijken in het nieuwe jaar? Nodig: - Computer/telefoon met Zoom - Rustige ruime met comfortabele lig of zit mogelijkheid
Registratie is afgesloten
Online sjamanistische reis

Tijd en locatie

05 jan. 19:30 – 23:30
Sjamanistische reis

Over het evenement

Corona vraagt ons om creatieve oplossingen te vinden, dus we gaan ervoor. Corona of niet het is belangrijk om aan het eind van 2020 en het begin van 2021 je intenties duidelijk te zetten. Tijd nemen om even te reflecteren over hoe jij het voorbije jaar ervaren hebt, hoe is het gegaan met je voornemens? Met je intenties van vorig jaar? Welke nieuwe inzichten zijn er gekomen en hoe neem je die actief mee in 2021? Dit en zoveel meer vragen komen deze tijd van het jaar aan bod. 

We gaan aan de slag met een korte voorbereidende oefening thuis, die je via mail zult ontvangen. Je maakt deze en neemt ze mee in je sjamanistische reis. De reis zelf gebeurd via een geleide meditatie dus voorzie een rustige plek waar je kunt ongestoord ontspannen.

Kostrpijs is 25 euro per persoon, je krijgt achteraf ook de opname toegestuurd.

Heb je nog vragen of lukt het niet om in te schrijven? Inge@minilelie.com

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Ik doe mee!
  €25
  +€0.63 servicekosten
  €25
  +€0.63 servicekosten
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement