top of page

zo 13 mrt.

|

Mijn Thuis

Sisterhood - Sjamanistische reis

Vrouwenreis ... zacht, lief en verbindend.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sisterhood - Sjamanistische reis

Tijd en locatie

13 mrt. 2022 19:00 – 22:00

Mijn Thuis , Zandloperstraat 29, 9030 Mariakerke

Over het evenement

Sisterhood... love and kindness

"De ayuahasca raasde door mijn lijf, heet heet heet. Ik voelde me zo verbonden met het alles, dansend stond ik in de ruimte.  Voor me zag ik 2 mannen knuffelen, het broederschap. Er straalde zoveel liefde uit. De vrouw die dichtst bij mij aanwezig was gaf aan dat ze ging voor een koude douche, even afkoelen, op dat moment had ik nog geen idee dat dit aanleiding ging zijn tot 1 van de mooiste momenten van mijn leven. Mijn thema was kwaadheid, ik voelde de kwaadheid, de kwaadheid van het vrouwelijke, voor al het onrecht die ons ooit en nu aangedaan wordt. De vrouw stapte naar de douche, ik hoorde haar plezier, ze was met enkele andere vrouwen in de badkamer, ik stapte erop af en vroeg of ik erbij mocht komen. Naakt ging ik onder een ijskoude douche, ... wat een bevrijding, ... wat een moment, ... wat een verbinding! Het Sisterhood. De verbondenheid. "

Sjamanisme wordt over de hele wereld anders beleefd, maar eens steeds terugkomende factor is het contact maken met de wereld van de spirits. Sjamanistisch reizen is een erg toegankelijke manier om dit te bekomen. Via ritmische muziek of beweging wordt een trance staat bereikt, trance komt van het woord transire, wat overbruggen betekend. Je kunt het vergelijken met een slaaptoestand waarbij je heel helder en alert blijft. Het gaat over een heel diepe ontspanning waarbij we ons bewustzijn op de spirituele wereld kunnen richten en zodoende een beter begrip en contact te verkrijgen. Begrip van het alles en niets... contact met onze eigen spirituele helpers.

Locatie: Zandloperstraat 29, 9030 Mariakerke

Pas op maximum 9 personen... snel inschrijven is de boodschap. Ga naar www.minilelie.com of stuur je gegevens naar inge@minilelie.com  Meebrengen: matje, kussen, dekentje en eventueel een blinddoek.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Vrouwen ticket :)

  € 39,99

  +€ 1,00 servicekosten

  Jouw persoonlijke ticket naar verbinding en liefde!

  € 39,99

  +€ 1,00 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page