zo 27 jun. | Drongen

Vision board - Mid 2021 Manifesto

Ons leven werd het afgelopen jaar sterk gekleurd door Covid 19, minder verbinden in groep, verdeeldheid, rust, ... zoveel emoties en eigenschappen waar we eens konden van proeven en ons in verdiepen. Nu is het tijd om langszaam uit die periode te ontwaken! En hoe :)
Registratie is afgesloten
Vision board - Mid 2021 Manifesto

Tijd en locatie

27 jun. 18:00
Drongen, Gavergrachtstraat 103, 9031 Drongen, België

Over het evenement

Ons leven werd het afgelopen jaar sterk gekleurd door Covid 19, minder verbinden in groep, verdeeldheid, rust, ... zoveel emoties en eigenschappen waar we eens konden van proeven en ons in verdiepen. Nu is het tijd om langszaam uit die periode te ontwaken en te gaan kijken hoe wij persoonlijk onze tweede helft van 2021 vorm zullen geven. Alles staat in bloei, de zon prijkt hoog aan de hemel, de dagen zijn op hun langst. 

Wat hebben wij gepland vorige herfst die nu in volle manifestatie is? En welke zaadjes willen de volgende herfst planten voor 2022?  Wat is een vision board?  Brengt helderheid in wat je wil… want hoe concreter jij bent hoe gemakkelijker manifesteren wordt  Leuke manier om je focus scherp te houden op wat je wil manifesteren: je gaat beelden en woorden gebruiken om je diepste wensen vorm te geven. Je gaat je onderbewuste en de wet van de aantrekkingskracht in gang zetten om voor je te werken.  Je kan dit doen per levensgebied (zie the wheel of life) of voor je hele leven als geheel. Als je een gebied kiest, kies dan degene die minst loopt in je leven op dit moment.  

Praktische info:  

- Datum: 27 juni om 18u  

- Plaats: Gavergrachstraat 103, 9031 Drongen  

- Prijs: 30 euro per persoon/50 euro voor 2 personen  

- Voor: iedereen:) kinderen zijn heel welkom om mee te manifesteren, ze dienen vergezelgd te zijn van een volwassene (minder dan 8 jaar, prijs 15 euro per kind)  

Dit is een samenwerking tussen Inge van Mini Lelie en Karen:) Wie is Karen nu, voor de mensen die haar nog niet kennen...  Wie is Karen Paredis? 

Haar interesses liggen van kleins af bij muziek, tekenkunst, schilderkunst , die ze uitgebreid beoefende in het deeltijds kunstonderwijs en in haar vrije tijd. Een belangrijk thema in haar leven is de drang naar persoonlijke groei. Hier volgde ze tal van workshops rond. Haar droom is om Creatieve Therapie te geven waarin al deze interesses samenvloeien. Ze volgde een vierjarig opleiding ervaringsgerichte Creatieve Therapie met specialisatie Beeldende Therapie en Aandachtstherapie en ook een module dans en bewegingstherapie. Wat is Creatieve Therapie? Door middel het creëren van iets, bijvoorbeeld door het maken van een beeld of door een visualisatie, krijg je meer inzicht in je eigen proces en kom je dichter bij jezelf, kom je tot je kern.  Er kunnen verborgen parels uit je onderbewustzijn naar boven komen. Om deel te nemen aan de workshop hoef je niet creatief te zijn. Je hoeft niet iets moois te maken of technieken onder de knie te hebben. Niet het eindresultaat maar het helende proces is belangrijk. Een creatieproces kan helend werken en werkt vaak nog lang na. De sterktes van deze workshop zijn dat zowel lichaamsbewustzijn, visualisatie en beeldende middelen worden ingezet om dieper op het thema in te gaan.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Ticket Kind
  €15
  +€0.38 servicekosten
  €15
  +€0.38 servicekosten
  0
  €0
 • Duo Ticket
  €50
  +€1.25 servicekosten
  €50
  +€1.25 servicekosten
  0
  €0
 • Ticket
  €30
  +€0.75 servicekosten
  €30
  +€0.75 servicekosten
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement