Healing cirkels

Vrouwencirkels

Een ruimte waar je jezelf kunt zijn, ruimte om je gevoelens te delen. We vertrekken telkens van een thema die ik bepaal enkele dagen voor de cirkel, afhankelijk van hoe ik de groep voel. Bepaal je intentie rond het thema en samen gaan we op reis, we verbinden onze hart centrums en beschermen de ruimte zodat er een veilige haven ontstaat. Ik begeleid de reis en heal ondertussen waar nodig. We werken met vuur, rook, etherische olie, kruiden, klanken, muziek en handen. Na de reis maak je een tekening, we blijven even in stilte zitten zodat de indrukken niet verstoord worden door het gebruik van woorden. Om af te sluiten delen we onze ervaringen, indien gewenst, in de cirkel. Er is veel ruimte en tijd voor vragen, steun, healing en vreugde. Deze cirkels richten zich op vrouwen.

Volle maan cirkel

Volle maan is de tijd om los te laten, om je te onthechten. Tijdens de volle maan is de tijd gekomen om alles te vergeven, anderen en jezelf, zodat je een evenwicht kunt vinden in relaties en er proberen te zijn voor anderen.

We doen een innerlijke reis om op te vragen wat nodig is, kijkend naar de specifieke kenmerken van die maan. We vragen healing helpers ons te begeleiden en ondersteunen in dit proces. Om ten slotte te eindigen met een vergevingsritueel en dankbaarheidsritueel. Deze cirkels zijn voor mannen en vrouwen toegankelijk.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Instagram
  • Facebook App Icon
  • Google Places Social Icon