Woman in the Nature

Zeg jij echt Ja tegen verandering volgend jaar?

Contact
 

JA!JA!JA!

Jaartraject 2022

Het zijn onzekere tijden. Meer dan ooit is er nood aan innerlijk werk en verbinding. 


Wat mag je ervan verwachten? Een diepe intense groei, waar we de energie die in de lucht hangt gaan samenbrengen met onze ja en de vibe van een groep gelijkgezinden. 


- 6 online reading sessie - individueel 

- 6 online sjamanistische reizen - groep + je krijgt nadien de opname

- 6 online meditaties - groep + je krijgt nadien de opname

- 4 life (indien mogelijk - anders ook online) groepsdagen vol met oefeningen, inspirerende gesprekken, verdieping, natuurcoaching, ...

- Whatsapp groep met andere JA-MENSEN

- Verbinden in de flow en grow van je leven


De data stellen we samen op, volledig in de flow en in vertrouwen. 


Ben jij klaar om echt diep te duiken en 2022 het jaar van de JA te maken? 

Stuur dan naar inge@minilelie.com voor meer informatie of boek een verkenningsgesprek om te zien of jij de JA echt voelt en dit iets voor jou kan betekenen. 

 
Enjoying the View

Enthousiaste beoordelingen

Wat klanten zeggen

 

Ik ben al een aantal jaar op zoek naar mezelf. Ik heb sessies bij verschillende psychologen gevolgd maar niets hielp mij op een dieper niveau. Een paar maanden geleden ging ik op zoek naar een energetisch coach. Ik kwam bij Inge terecht. Ik boekte een kennismakingsgesprek. Ik kreeg uitleg over haar manier van werken. Dit wekte bij mij heel veel interesse op. Tot nu toe heb ik er een drietal Healing Reading sessies opzitten. Dit heeft mij als mens verrijkt. Ik heb meer inzicht gekregen op een diepgaand niveau. Daarnaast volg ik bij Inge een cursus genaamd de wet van de aantrekkingskracht. Een echte aanrader ! Naast de diensten die Inge verleent, heeft ze een hartelijke en warme persoonlijkheid. Ik raad het iedereen aan. 👍Bedankt voor alle inzichten die ik tot nu toe heb gekregen. 😁😁

Eline M.

Een echte aanrader voor wie graag wil werken aan zichzelf :) ... Inge is voor mij een nuchtere coach/healer met de nodige ervaring en intuïtie, waarbij ik al veel boeiende (en soms confronterende) inzichten heb opgedaan. De moeite !

Jorinde D.

Net een super workshop bij Mini Lelie achter de rug! De workshop 'Geef je eigen leven vorm' onder begeleiding van Inge is een absolute aanrader! Praktisch, verhelderend en verrijkend! Ik kende Inge reeds via haar healing sessies, waarin ze mij telkens weer wat dichter bij mezelf brengt. Ze is een warme persoonlijkheid met een persoonlijke aanpak. Ik kijk alvast uit naar de volgende opleiding waarvoor ik ingeschreven ben! Bedankt, Inge! O ja, de maaltijden die tijdens de workshop werden voorzien, waren heerlijk. Misschien een ideetje om de recepten op te nemen in de cursus. ;)

Leen V.

Aanrader!! Healings, cursus bij haar gevolgd en ik kan het alleen maar aanbevelen. Heel verhelderend, geeft inzichten en weet perfect waar ze mee bezig is!

Ann-Sofie