Workshops voor kinderen 

Koken voor konijnen - diervriendelijke kinderboerderij mekkerland

"High tea for rabbits"

Weet je dat konijnen allerlei kruiden drankjes en snacks weten te waarderen? Dus waarom niet eens een goede high tea organiseren om hen te verwennen. We leren welke kruiden je kunt en mag geven, waar je ze kunt vinden en hoe je ze verwerkt tot heerlijke tea, smoothies, koekjes en een prachtige gras-kruiden taart!
Deze workshop is voor kindjes van 6 tot 12 jaar en gaat door op de diervriendelijke kinderboerderij Mekkerland. Gelieve aangepaste kledij te voorzien bij regen, de workshop gaat binnen door maar we moeten wel buiten kruiden gaan zoeken en het lekkers naar onze 4-potige geïnviteerden brengen.

15 euro per kindje

DIY douchegel en toverzalf

Douchegel, zelf maken? Cool :) Rooibos is fantastisch voor de huid en geeft een diep rode kleur aan je douchegel. Lekker experimenteren, enkele spellen rond het gebruik van zeep en de werking ervan op de huid. Is het nodig dat we ons elke dag wassen? En hoe is dit idee ontstaan?

Toverzalf, ja de echte :) Kindjes maken ze zelf en wonden genezen nog sneller. Ware kleine apothekers en dokters uitgerust met roer staafjes en spatels gaan ze aan de slag. Met een klein beetje magie uit een flesje ...

Ik voorzie een gezonde snack en een zelfgemaakte limonade voor tijdens de workshop.

25 euro per kindje

DIY shampoo en ligloss

Kinderen maken hun eigen shampoo. Door verschillende kruiden te gebruiken kun je een andere kleur shampoo creëren met een andere werking voor het haar. Ze wanen zich even laboranten, met een schortje om en roerend in hun maatbeker is er veel plezier verzekerd. Lipgloss met kurkuma wordt geel, met rode bietenpoeder rood .... er zijn zoveel mogelijkheden.Tijdens de workshop genieten we van een gezonde snack en een vers sapje.

25 euro per kindje

Please reload

Verhoogde tegemoetkoming? Laat me dit weten bij inschrijving en je geniet van 20% korting.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Instagram
  • Facebook App Icon
  • Google Places Social Icon