IMG_20210712_140112_edited.jpg

Ontdek wie ik ben

Gepassioneerde Healer, levenstovenaar en Loopbaancoach

Ik ben Inge Vangheluwe, geboren in 1987 en woonachtig in Mariakerke. Op mijn 19e vertrok ik ontdekkingstocht voor 4 jaar en beleefde ik enkele woelige jaren. Volgend in de voetsporen van mijn ouders ging ik van destructieve relatie naar destructieve relatie. Jarenlang domineerde het mijn leven, ik las alle zelfhulpboeken, schreef me in voor programma's om mannen beter te begrijpen, noem maar op en ik heb het geprobeerd. 10 jaar geleden begon ik aan een intensief proces om mezelf beter te leren kennen en een eind te maken aan beperkende patronen.

 

Wat als ik nu eens begon bij mezelf in plaats van bij de ander? Van Onmacht naar Kracht. Ik begon met een opleiding tot herborist en ging steeds verder in de holistische en complementaire geneeswijzen. Mijn roeping vond ik bij centrum GEA in Zwalm, waar ik een opleiding tot energetisch coach volgde. Deze opleiding combineer ik met het gebruik van kruiden, meditatie, etherische olie, ho'oponopono, de wet van de aantrekkingskracht en de intense Season shift, het bewandelen van het pad van de levenstovenaar.

 

In mijn praktijk werk ik met de healy, een bio resonantie apparaatje die healing verder ondersteund. Ik ga samen met je op pad om patronen beter te begrijpen, begrijpen waarom je ooit die overtuigingen bent gaan geloven, ze hebben je ooit beschermd of gediend, en in dankbaarheid kunnen we ze loslaten. Met de wet van de aantrekkingskracht leer ik je van je eigen leven in handen te nemen.  

 

Zelf ben ik mama van 2 prachtige kinderen, Nube; geboren in 2011 en Iyad; geboren in 2016. Mijn hobby's zijn wandelen, lezen, mediteren, koffie drinken en veganistisch koken. Gelukkig word ik van prachtige diepe kleuren, veranderende seizoenen en sarcasme (heerlijk... ).

Ik werk sinds begin 2020 ook als loopbaancoach bij coaching life. Mijn missie is jou helpen bij het vinden van je missie. We werken vele uren en ik vind het van groot belang om die uren te vullen met dingen waar je ziel van zingt. In 2021 ging ik hier nog een stap verder mee en starte ik mijn eigen loopbaanteam: The mission of your soul! Waar ik holistische loopbaancoaches wil samenbrengen, en vooral veel plezier maken. 

Opleidingen: 

- Healer & Reader: Centrum GEA

- Soundhealer: The white arrow 

- Herborist: Europese academy voor natuurlijke geneeskunde 

- Familiecoach: centrum voor avondonderwijs 

- Relatiecoach: centrum voor avondonderwijs 

- Levenstovenaar: The white arrow 

- Ontspanningsmassage - De wellness academie