top of page
IMG_20210712_140112_edited.jpg

Ontdek wie ik ben

Gepassioneerde Healer, levenstovenaar en Loopbaancoach

Ik ben Inge Vangheluwe, geboren in 1987 in Poperinge, West-vlaanderen. Ik had altijd een enorme fascinatie voor godsdienst, de mens als wezen en esoterische dingen. Dit was echter een passie die niet gedeeld werd door mijn ouders, en al snel verviel ik in het (mis) gebruiken van medicatie, alcohol, tabak en later ook verboden middelen. Een vlucht van mijn werkelijkheid, die me toen te zwaar viel. Hoogsensitief en onbegrepen. Op mijn 19e vertrok ik ontdekkingstocht voor 4 jaar en beleefde ik enkele woelige jaren. Volgend in de voetsporen van mijn ouders ging ik van destructieve relatie naar destructieve relatie. Jarenlang domineerde het mijn leven, ik las alle zelfhulpboeken, schreef me in voor programma's om mannen beter te begrijpen, noem maar op en ik heb het geprobeerd. 10 jaar geleden begon ik aan een intensief proces om mezelf beter te leren kennen en een eind te maken aan beperkende patronen.


Wat als ik nu eens begon bij mezelf in plaats van bij de ander? Van Onmacht naar Kracht. Ik begon met een opleiding tot herborist en ging steeds verder in de holistische en complementaire geneeswijzen. Mijn roeping vond ik bij centrum GEA in gent, waar ik een opleiding tot energetisch coach volgde. Deze opleiding combineer ik met het gebruik van kruiden, meditatie, etherische olie, ho'oponopono, de wet van de aantrekkingskracht en de intense Season shift, het bewandelen van het pad van de levenstovenaar. Sindsdien noem ik het volgen van opleidingen steevast als mijn nummer 1 hobby. Eerst kwam het uit een gebrek aan zelfsvertrouwen: ik heb de mensen niets te bieden dus ik moet de muur kunnen volhangen met diploma's ... dit is geworden: ik volg enkel opleidingen die mij als vrouw en wezen voeden. De rest is bijzaak. 

De hechtingsproblemen, verslavingen en destructieve patronen liet ik één voor één achter me. Wat een bevrijding. Ik ging inzien dat vrijheid mijn grootste doel was. En dat de manier waarop ik leefde dat helemaal in de weg stond. Drugs maakt niet vrij, transformeren van gedachten wel! 

Het blijft een constante verandering. Evolueren en groeien. Mijn eigen blinde vlekken leren zien en transformeren. Healing heeft me daar enorm veel in gebracht. Ik was zelf mijn eerste vaste klant ;) en blijf dat nog steeds. Meer en meer kwam mijn missie duidelijk: delen van de kennis en vaardigheden. 

Zelf ben ik mama van 2 prachtige kinderen, Nube; geboren in 2011 en Iyad; geboren in 2016. Ze zijn mijn meest belangrijke leermeesters. Ze nodigen me uit om te groeien. Ze tonen me wat minder stroomt in deze samenleving. Ze tonen me hoe het anders kan. We hebben al een heel pad afgelegd samen. Met ups and downs. Nu kiezen we bewust voor unschooling en gelijkwaardigheid. Het is een bijzonder proces waar ik hen heel dankbaar voor ben. Ik werk ondertussen ook als vrijwilliger en facilitator bij Orvita vzw. Een project voor de school van de toekomst. Een plaats waar jong en oud samenkomt om te leren van elkaar en te groeien als wezen. Een plek vol inspiratie. Een plek waar je jezelf mag zijn. De plek die ik wenste als kind. 

Mijn hobby's zijn wandelen, lezen, mediteren, koffie drinken en veganistisch koken. Gelukkig word ik van prachtige diepe kleuren, veranderende seizoenen en sarcasme (heerlijk... ). Ik zie enorm graag dieren (wij hebben 2 honden: curro & roza, 1 poes: helena, ...) en ga op vakantie liefst kerken en tempels bezoeken. Water is essentieel en ik ben een fervente fan van vasten. 

Ik werk sinds begin 2020 ook als loopbaancoach bij coaching life. Mijn missie is jou helpen bij het vinden van je missie. We werken vele uren en ik vind het van groot belang om die uren te vullen met dingen waar je ziel van zingt. Dat besef kwam een ochtend, toen ik door de prachtige velden van drongen aan het fietsen was op weg naar mijn praktijk. Er was een regenboog. De vogeltjes floten. Ik voelde me intens gelukkig. Hoe mooi zou de wereld zijn als iedereen zo naar zijn werk gaat? 

 In 2021 ging ik hier nog een stap verder mee en startte ik mijn eigen loopbaanteam: The mission of your soul! Waar ik holistische loopbaancoaches wil samenbrengen, en vooral veel plezier maken. Een eigenwaarde boost van jewelste. Ik ben dankbaar voor de mensen die steeds in mij blijven geloven hebben. De mensen die mijn kernkwaliteiten konden zien wanneer ik er helemaal blind voor was. Ik ben dankbaar voor alle meesters die op mijn pad komen. Ik ben dankbaar voor alle mensen die naar mijn praktijk komen en samen een stukje pad met mij willen bewandelen. Ik leer ook telkens mee met hen. 

BEDANKT

Opleidingen: 

- Healer & Reader: Centrum GEA

- Soundhealer: The white arrow 

- Herborist: Europese academy voor natuurlijke geneeskunde 

- Familiecoach: centrum voor avondonderwijs 

- Relatiecoach: centrum voor avondonderwijs 

- Levenstovenaar: The white arrow 

- Ontspanningsmassage, sportmassage, Anatomie en hotstone massage: the welness academy 

- Systeemcoach essentials - Open Mind 

- Cyclisch ondernemen - Bezield ondernemen 

Op de planning voor de komende jaren staat: 

- Opstellingen 

- Persoonlijke en transformerende reis naar Assisi

- The work van Katie Byron verder en dieper toepassen 

- Christina von Dreien 

- Moestuinieren in het nieuwe huis, volgens de wetten van de natuur en de kosmos

- Nog meer unschooling 

- Retraites en weekends organiseren 

Wil jij graag meer weten? Wil je graag iets delen met mij? Dat kan zeker! Heel welkom. Volg de link: 

Over mij: Over mij
bottom of page