Inspirerend 2021 - de dingen die mijn jaar hebben gevormd

Bijgewerkt op: 28 jan.

2021 was een heel intens jaar voor mij. Een jaar waarin ik veel overtuigingen heb losgelaten, dit was nodig om eens oprecht te kunnen kijken naar de maatschappij en mijn noden hierin als mens en aardbewoner.


Voor welke waarden was ik al jaren aan het strijden?


Wat heb ik geleerd? En wat is daar echt van waar?


Wat wil en kan ik geloven?


In deze blog wou ik met jullie delen welke podcasts, boeken en andere leuke dingetjes mij hierin geholpen en gesteund hebben. Zeker niet met het doel om je een mening aan te praten, maar om na te denken. Out of the box zoals ze zeggen.


  • Jorn Luka met de truemanshow ... een ongelooflijke aanrader en zeker op nummer 1 voor mij in het jaar 2021. Idealiter luister je ze af in volgorde zodat je ook zijn proces mooi meemaakt. Hij beschrijft dit ook in de afsluiter van het jaar ... de podcast met zichzelf.  • De nieuwe wereld ... sommige afleveringen liggen mij enorm ... van anderen werd ik eerder kwaad, voelde ik weerstand. Maar ook dat is net zo mooi. Ik wil in mezelf ook het gesprek aangaan, waarom ik sommige meningen moeilijk vind om te begrijpen. Waarom het mij iets doet dat anderen niet zien of weten wat ik weet. Of het gewoon anders bekijken. Ga dus voor jezelf na wat je hier wil luisteren. Een grote aanrader vind ik persoonlijk de gesprekken met Mattias Desmet.  • Zonder woorden ... must watch :)