Ruilhandel ticket 

🌸🌸🌸 Nieuw nieuw nieuw 🌸🌸🌸

Op een dag stuurde ik enkele berichtje uit om na te vragen of mensen nog interesse hadden in de workshop energetisch reinigen van je huis komende woensdag. 1 persoon beantwoordde mijn bericht met de mededeling dat dit financieel nogal moeilijk was op dit moment. Dat snap ik heel goed Want ik heb enkele jaren niets gedaan omdat ik er de financiële middelen niet toe had. Jammer ... want zelfzorg en af en toe een boeiende lezing, workshop, cursus, healing, ... kan toch zoveel goed doen in ons leven. 

Ik dacht na. Mijn eerste instinct was om die persoon gratis te laten komen, maar ik heb me dat al vaak achteraf ook beklaagd. Mensen appreciëren dan niet wat er gebeurd of aangeboden wordt. Ik respecteer mezelf en mijn eigen werk dan ook heel weinig. Ik bied al 20% korting aan voor mensen met verhoogde tegemoetkoming maar nog steeds snap ik dat het duur kan uitvallen als je van heel weinig moet leven. 

Toen kwam het idee... Waarom niet de mogelijkheid aan bieden om via ruilhandel te werken! 

Dit kan dus vanaf VANDAAG 
Heb jij een talent/idee/hobby/job/... Die je graag wil ruilen voor een workshop/1 op 1 sessie/vrouwencirkels... laat maar van je horen dan. 

♥️ Hoe werkt het? Je vind bij alle workshops op mijn website de mogelijkheid om een ruilhandel ticket te kopen. Indien je dat doet stuur je me een mailtje of een Whatsapp bericht met een voorstel. Ik kan daar dan positief of negatief op reageren. 
♥️ enkele voorbeelden: 
🌸 babysit 
🌸 workshop
🌸 zelfgemaakte producten
🌸 kunst 
🌸 container park gaan
🌸 werken in de tuin 
🌸 schilderen
🌸 handige Harry 
🌸 boek 
🌸 muziekles 
🌸 uitstapje 
🌸 planten 

... je kunt het zo gek niet bedenken of het is een optie. Ik wil nieuwe dingen proberen, genieten, toffe mensen leren kennen, ... ook mijn kindjes kunnen hiervan mee genieten dus iets voor hun is ook welkom (2011 en 2016). Ik ben benieuwd 😍

Nog vragen? 
Bedenkingen? 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Instagram
  • Facebook App Icon
  • Google Places Social Icon