Coaching aanbod

Een holistische aanpak die je leven transformeert. 
Voel je dat het tijd is voor de volgende stap? Een overtuigde JA in je proces? 
Dan is coaching bij Mini Lelie iets voor jou. Rechtaan, rechtuit. Eerlijke aanpak. Een gezonde mix tussen hart en hard.

Healing/Reading

Vanuit een liefdevolle neutrale blik ga ik kijken naar jouw energieveld. We werken als team en bieden je zelfgenezend vermogen de inzichten en ruimte die het nodig heeft om tot verandering te kunnen komen. Een gezonde mix van energiewerk en coaching. 

Wat mag je verwachten? Diepgaande transformatie die in alle vlakken van je leven inzicht en balans brengt. Je leert meer leven vanuit intuïtie en jouw zielsmissie. Je ervaart meer geluk en voldoening. Jij kan beginnen met je eigen leven vormgeven. 

Duur sessie: 1 uur of 1,5 uur 

Meestal werken we een 3 tal sessies aan een thema/patroon. 

spiritualism-4552237_1920.jpg
mother-2935723_1920.jpg

Relatie en/of familie coaching

Als reader kan ik gemakkelijk bepaalde patronen tussen mensen en in groepen waarnemen. Dit is een enorme meerwaarde in relatie en familiecoaching. 

Jullie kunnen samen en/of apart komen. We bekijken iedere situatie individueel en maken een pakket op maat. Er zijn geen verplichtingen, alles kan, alles mag. 

Wat mag je verwachten? Meer begrip en helderheid in de onderlinge relatielijnen. Een veilige ruimte waar iedereen aan bod komt en alle aspecten van het verhaal de nodige aandacht krijgen. 

Duur sessie individueel: 1 uur

Duur sessie groep/koppel: 2 uur 

Loopbaancoaching

Heb jij het gevoel dat je zoveel meer zou kunnen zijn? Dat je niet je volle potentieel benut? Zou je graag voelen hoe het is om elke dag met plezier en swung uit je bed te komen en vol levensvreugde aan de slag te gaan? Zoek niet verder! 

Mijn werkwijze is om de eerste sessies samen te gaan kijken wat jouw belemmerende overtuigingen zijn met betrekking tot werk. Na het ontdekken en aanpakken van die overtuigingen gaan we gericht kijken naar jouw zielsmissie. Wat kom jij hier op aarde doen? 

Wat mag je verwachten? Een beter zicht op je blokkades en welke invloed die hebben op je professioneel leven. Weten vanuit welke talenten je wel tot actie kan en wil komen om gelukkiger te zijn en meer voldoening uit je dagdagelijkse activiteit te halen.  

Duur traject: 4 uur en/of 3 uur

Lokale koffie winkel

Ongeacht de uitdaging, ik ben er om je te coachen en om een significante positieve verandering teweeg te brengen.

Wil jij meer weten over mijn manier van werken? Boek een gratis verkenningsgesprek.