Mini Lelie’s eerste verjaardag

September 30, 2017

Vandaag is het 1 oktober, de dag waarop het vorig jaar allemaal wel erg serieus werd. Sinds die dag ben ik zelfstandig herborist. Het is een jaar met veel vallen en opstaan geweest, hoofdzakelijk door de breuk met mijn vriend in november vorig jaar. Alles was uitgerekend en gepland, jaren had ik naar die dag toegewerkt en plots moest alles anders. Ik stond er alleen voor met mijn dochter en zoon. Gelukkig vond ik snel een goed opvang plaats voor de jongste en kreeg ik heel veel steun van familie en vrienden. Het was een heus puzzelwerk en ook erg vaak experimenteren. Ik probeerde daar steeds eerlijk en open over te zijn als het me niet lukte of als ik ergens tegenaan botste. Net omdat ik geloof dat eerlijkheid, ook in de zakenwereld, ongelooflijk van belang is.

De workshops gingen de eerste maanden als zoete broodjes en ik hoefde eigenlijk weinig reclame te maken, maar met de tijd begon daar meer nood voor te zijn. Vele online cursussen en boeiende ontmoetingen later heb ik ongelooflijk veel geleerd over sociale media, websites, hoe je kunt opgelicht worden als zelfstandige, boekhouding …

Ik wil jullie allemaal danken voor de steun en hulp. Tips en advies blijven altijd welkom en ik hoop dat het opnieuw een boeiend jaar wordt vol met interessante ontmoetingen en spannende gebeurtenissen, hoewel het op persoonlijk vlak toch net iets rustiger mag zijn. Dit gezegd zijnde wil ik wel meegeven dat ik nu een jaar later me beter voel dan ooit en dat de beslissingen die genomen werden op persoonlijk en zakelijk vlak mijn leven een mooie wending hebben gegeven. Volgende week start ik met mijn opleiding energetisch coach bij centrum GEA, startende met een persoonlijk groei jaar, en hoe ik daar naar uit zie. Tot 1 oktober 2018 met de opvolging 😊

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Wereld Hart dag: een gezond hart met volgende kruiden

September 28, 2017

1/8
Please reload

Recente berichten

December 13, 2017